Forfatter

MINE EGNE UDGIVELSER


Vi er kommet for at leve


YA-roman

Udgivet på Forlaget Brændpunkt i oktober 2018. 


Alma har en god veninde, Esther, og en familie, der klarer sig godt. Det er det, der er det vigtige, altså at være med helt fremme. Måske også vigtigere end et gammelt venskab. I sine bestræbelser på at blive en af de populære udnytter hun sin viden om de sociale mediers magt … men blandet op i en cocktail med stærke følelser og alkohol.


Najma er lige kommet til Danmark fra Syrien og går i samme klasse som Alma og Esther. Det er en svær start, hvor hun føler sig både ensom og dårligt tilpas i det kolde land, men en dag ser hun Esther stå og sparke til sin cykel uden for skolen. Det ender med at give hende nyt håb.


Fra lektørudtalelsen:


"Det er en rigtig fin og velskrevet ungdomsbog om at "falde til", set fra to vidt forskellige vinkler. Almas historie handler mest om sociale medier, kliker og "likes", mens Najmas kapitler er mere eftertænksomme og nogle gange helt poetiske og drømmende."

Pigen i skoven


Udgivet på Forlaget Mellemgaard i april 2013.


Ellen er gravid med sit tredje barn og lever et stille, men tilsyneladende godt liv sammen med sin mand. Hun er usædvanligt tæt knyttet til sine forældre, som hjælper dem i et og alt. Da en scanning viser, at barnet i hendes mave er dødt, begynder det fine livs overflade imidlertid at krakelere.


Ellen synker ned i en dyb depression, og samtidig trænger en række ubehagelige erindringer sig på og rykker nådesløst ved billedet af den lykkelige barndom, som ellers står så skarpt i familiefortællingen. Selv om Ellen må kæmpe hårdt for bare

at overleve depressionen, insisterer hun stædigt på at fungere i sin normale hver-dag.Anmelder: Bente Pedersen, specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske:


"Når jeg som sygeplejerske læser bogen, får jeg mulighed for at se sammenhænge, som jeg ellers ikke var bevidst om. Jeg oplever mig som læser guidet til at forstå komplekse sammenhænge, og selvom mange perspektiver er i spil, og emnet er kompliceret, er bogen letlæselig og medrivende."