Jeg tilbyder

JEG TILBYDER ...

KORREKTURLÆSNING


Jeg tilbyder grundig korrekturlæsning på et fagligt højt niveau af artikler, manuskripter, større opgaver på de videregående uddannelser, og hvad du ellers måtte have af tekster. Det er vigtigt, at en tekst præsenterer sig godt uden ærgerlige korrekturfejl, hvis man ønsker at overbevise modtageren om kvaliteten af tekstens indhold.

I en korrekturlæsning gennemgår jeg din tekst for slå- og stavefejl, grammatik, tegnsætning m.m., ligesom jeg markerer, hvor det vil være godt at ensrette stavemåder og udtryk. Kontakt mig gerne her, så vi kan indgå en aftale med udgangspunkt i dine ønsker.


MANUSKRIPTVURDERING


Vil du gerne have en professionel og objektiv vurdering dit manuskript, inden du sender det til et forlag? Eller har du fået dit manuskript tilbage fra et forlag og er nu usikker på, hvordan du skal forbedre det?

Jeg kan hjælpe dig med en vurdering og give dig en konstruktiv og præcis feedback, som du nemt kan arbejde videre med på egen hånd.

Kontakt mig gerne her, så vi kan aftale nærmere ud fra de ønsker, du har. Du har måske brug for, at jeg fokuserer på noget bestemt såsom opbygning, karakterer eller sprog, eller det kan være, at du ønsker en mere bred vurdering.

REDIGERING AF MANUSKRIPT


I en egentlig redigering af et manuskript kan jeg tilbyde at arbejde hele din tekst grundigt igennem ad to omgange i et tæt samarbejde med dig. Det kræver tid og energi, men det er min erfaring, at en sådan proces altid ender med at have løftet manuskriptet til et nyt og højere niveau. Indsatsen kan betale sig.

Jeg redigerer naturligvis gerne din tekst på egen hånd, hvis du ønsker det, men det er dit værk, og det er vigtigt for mig, at det er dine beslutninger og din tone, der tydeligt kommer til udtryk i det færdige arbejde.

Jeg mødes gerne med dig ved opstarten af arbejdet. Her vil du kunne præsentere dine tanker om manuskriptet for mig, og jeg vil kunne stille spørgsmål efter første gennemlæsning. Kontakt mig her for en nærmere aftale.


SKRIVEHJÆLP 


Har du materiale til en bog, som er vigtig for dig at skrive, men har svært ved at få hul på skriveprocessen? Eller er du kommet i gang med at skrive, men er kørt fast midtvejs? Som erfaren forfatter og redaktør kan jeg give sparring og hjælple dig videre i processen. Kontakt mig her og lad mig høre om dit skriveprojekt.